De ce PEN?


PEN este primul Software Flexibil pentru Management Online al Scolii tale, bazat pe cele mai noi tehnologii, securitate si confidentialitate.

Securitate

Arhitectura soluției PEN este gandită sa ofere maximum de securitate. La cerere putem oferi clientilor nostri măsuri suplimentare cum ar fi accesul prin VPN-uri dedicate.

Cloud

Soluția PEN este gazduită in Cloud-ul Amazon AWS și beneficiază de tehnologii de ultima generație in materie de securitate și scalabilitate.

Instruire

Orice sistem nou are o curbă de invățare pe care noi vă ajutăm să o depășiți cât mai repede. Deținem experiența instrucțională pentru a vă ajuta să învățați eficient prin intermediul manualelor de utilizare sau stabilind întalniri la sediul școlii dvs.

Actualizari

PEN beneficiază in mod constant de actualizări de securitate si performanță. Acestea vor fi intotdeauna gratuite pentru ca dumnevoastră sa puteti beneficia de cel mai sigur si de incredere sistem.

Dezvoltari personalizate

Aveți nevoie de o funcționalitate pe care aplicația PEN nu o are ? La cerere putem dezvolta functionalități noi astfel incat productivitatea școlii dumnevoastra sa crească.

Suport tehnic

Echipa noastră de suport va stă la dispoziție pentru a vă ajuta sa depașiți orice situație aparută in utilizarea soluției PEN. Există două posibilități de a oferi suport: de la distanță ( remote, telefon, email) dar și la sediu. Puteți solicita ajutorul nostru de fiecare data și vă vom răspunde cu promptitudine.

Tehnologii

PEN este o aplicatie web dezvoltata cu tehnologie Java Enterprise Edition și baze de date Oracle care ofera stabilitate și scalabilitate platformei.

PEN si Microsoft Office 365

PEN poate fi implementat împreună cu platforma Microsoft Office 365 Educațional pentru a crește eficiența în utilizarea ambelor pachete software prin funcționalități ca autentificarea pe ambele aplicații cu username-ul și parola de Office 365. Datele colectate în PEN pot fi sincronizate automat în Office 365.

Costuri reduse

Costurile de administrare ale activitatilor scolii, ale elevilor, profesorilor si relatiei scolii cu parintii, vor cunoaste o scadere semnificativa utilizand platforma PEN.

Beneficii

Suntem aici pentru a fi alaturi in adoptarea celei mai flexibile solutii de management al unitatilor de invatamant. Solicita un demo gratuit pentru a descoperi toate beneficiile PEN.