Module


Modulele PEN, primul Software Flexibil pentru Management Online al Scolii tale, bazat pe cele mai noi tehnologii, securitate si confidentialitate.

Secretariat

Acesta este modulul de bază al aplicatiei PEN si oferă acces către toate informațiile legate de elevi, în vederea generării unor rapoarte complete necesare școlii sau chiar părinților.

Educatie

Modulul educational colecteaza informatii esentiale legate de activitatea zilnica si vine in sprijinul profesorilor, parintilor si elevilor.

Financiar

Acest modul se ocupă de emiterea facturilor în mod automat sau manual, gestionarea încasărilor, calculul de taxe si contribuții si reduceri aplicabile in funcție de criteriile fiecărei școli.

Medical

Modulul medical permite mentinerea unei fise medicale pentru fiecare elev în parte. Date precum bolile copilariei, alergii sau condiții medicale speciale, grupa de sange sunt permanent disponibile pentru cabinetul medical.

Raportare

Modulul de raportare oferă o vedere de ansamblu asupra informațiilor tuturor celorlalte componente.

Portal Web

Portalul WEB eficientizează comunicarea cu părinții și cu elevii prin afișarea datelor relevante pentru aceștia. PEN stochează în baza de date informațiile de contact ale părinților.